Bodø/Glimt mot til

Av NTB 16052022 201644 Sport. Har nok aldri før.


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons

BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utligning Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

. Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i serien og tapt bare én gang. Under er noen oppfordringer som hjelper til med å beskytte deg og de rundt deg. Sikre deg din plass i 2022 her.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. 75 54 55 00. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

BodøGlimt feirer 11 mot AS Roma. Mai-festen mot Tromsø nå. Følg gjeldende nasjonale råd om smittevern.

Vi i FK BodøGlimt ønsker å ta de forhåndsreglene vi kan for at alle våre besøkende skal føle seg så trygge som mulig. Da møttes lagene på Aspmyra og Tromsø vant 2-1. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg.

BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. BodøGlimt hade en 2-1-ledning att gå på. Den tradisjonen startet i 1995.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Mai så lenge lagene er i samme divisjon. Vinner de mot Roma eller Viking kan det bli åtte kamper.

BodøGlimt til cupfinalen etter 2-1-seier mot Viking. BodøGlimts succéresa i Europa över - blev krossat av Roma. Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i Conference League men da må stjernegalleriet fra.

Mai-festen mot Tromsø nå. Sikre deg plass på 16. Det var dock Roma som tog ledningen kort innan halvtidspausen men den norska kvitteringen kom redan tio minuter in i andra halvlek.

Av NTB 16052022 200207 Sport. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed. Billetter Rana - Glimt.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109 Freddy Toresen. Bodo Glimt Breaking Records With 8 0. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Europa Conference League 29 dagar. Mai for tre år siden. Dette var også den gangen Tromsøs trener Harald Aabrekk filmet en skade etter et ublidt møte med Glimts fysio.

Krevende uke for Glimt. Glimt forbauset ekspertene med ny bragd mot Roma. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

BodøGlimt - Lillestrøm 1-1 0-1 Etter serietapet mot Viking og cupfinaletapet mot Molde var et litt redusert BodøGlimt klare til å slå tilbake. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg.

Her finner du all informasjon du trenger om sesongkort 2022 SIste nytt fra Glimt-akademiet. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et fullsatt Aspmyra med 8000 tilskuere. TIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på fotballens festdag 16.

Glimt mot TIL på 16. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Siste nytt fra Action Now. Vi trenger flere engasjerte medarbeidere som Anna og Trond. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Vi trenger din hjelp til å sikre en god og trygg opplevelse for alle på stadion. Plukk søppel vinn drakt. Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

I løpet av april vil BodøGlimt spille minst sju fotballkamper. Mats Torbergsen NTB Foto. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode.

Tidligere Glimt-spiller vender hjem. - Det såg inte ut som att vi ville vara där ute säger Bodøs Ola Solbakken till Viaplay. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Men i returen blev norrmännen överkörda av Roma - efter att Nicoló Zaniolo gjort hattrick. Sikre deg plass på 16.

BodøGlimt og Tromsø møtes alltid 16. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Sluttresultatet ble 21 til Glimt.

Mats Torbergsen NTB. Cupfinalebillettene er ute for salg. Sondre Skjelvik NRK.

Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Runar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit.


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt


File Skagerak Arena Bodo Glimt Friendly Jpg Wikimedia Commons


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Metodikk Og Sportsplan Bodo Glimt


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel